CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 Alexandru Arsu 
	    	Contabil

Alexandru Arsu 
	    	Contabil	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 aidu	                   

o masina circuland cu viteza excesiva mi-a lovit cainele
Pe raza localitatii, conducatorul auto circula cu viteza vadit excedand limitei de 50km/h. 
Ma aflam ... (vezi toată discuția)
	                    aidu	                   

o masina circuland cu viteza excesiva mi-a lovit cainele
Pe raza localitatii, conducatorul auto circula cu viteza vadit excedand limitei de 50km/h. 
Ma aflam ... (vezi toată discuția)

Piri124	                   

Hei, astăzi am trecut cu 30km/h peste limita de viteză, iar din contrasens venea poliția i-am surprins ca și cum au făcut poza sau așeza camera bordului ... (vezi toată discuția)
	                    Piri124	                   

Hei, astăzi am trecut cu 30km/h peste limita de viteză, iar din contrasens venea poliția i-am surprins ca și cum au făcut poza sau așeza camera bordului ... (vezi toată discuția)

codriz	                   

mergem intr`o seara cu ceata si mazga pe jos si m`am inscris in depasirea unei masinii( am semnalizat si am facut flashuri). eram incadrat pe banda a 2-a iar ... (vezi toată discuția)
	                    codriz	                   

mergem intr`o seara cu ceata si mazga pe jos si m`am inscris in depasirea unei masinii( am semnalizat si am facut flashuri). eram incadrat pe banda a 2-a iar ... (vezi toată discuția)