avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... un pic de ajutor drept penal.......
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

un pic de ajutor drept penal.......

VERISOARA MEA A PLECAT DE ACASA IMPREUNA CU IUBITUL EI .....A FUGIT DE LA PARINTI EI .....S-A INTORS DE BUNAVOIE....CAND SA INTORS A FOST CHEMATA LA SECTIE ....SI I SA SPUS CA OR S-O BAGE LA SCOALA DE REEDUCARE.....A SCAPAT .... NU AU BAGAT-O.....INTREBAREA MEA AR FI ....DACA AR MAI PLECA O DATA SI PARINTI EI ... AR DA-O DISPARUTA .....AR BAGA-O LA SCOALA DE REEDUCARE AVAND IN VEDERE CA ARE 17 ANI SI 5 LUNI???MULTUMESC MULT, ASTEPT RASPUNSURI
Treaba cu scoala de corectie e ca povestile cu bau bau. Internarea intr-un centru de reeducare se face doar daca un minor a savarsit o fapta penala si daca a fost condamnat printr-o hotarare judectoreasca definitiva.
SI NU AR AVEA CE SA-I FACA ??? DACA A PLECAT DE ACASA , SI NU A FOST OBLIGATA?MULTUMESC DIN SUFLET
Va rog nu mai scrieti cu majuscule, este obositor pentru cei care citesc si este si o incalcare a regulamentului de postare. Multumesc!
Nu poate fi vorba de scoala de corectie pt ca a plecat de acasa.
A facut ea ceva fapte penale, fapte rele.
Poate sa intre la scoala de corectie daca comite infractiuni.
E posibil sa aiba nevoie si de avocat.
La varsta asta poate pleca de cite ori vrea. Poate reveni la fel,de cite ori vrea.Atit timp cit nu este implicata in fapte penale,nu vad motive de internare,mai ales in scoala de reeducare.Poate alte motive...

Alte discuții în legătură

Vrea sa plece de acasa amy02 amy02 Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 17 ani? Georgiana Elena Georgiana Elena Buna ziua! Pot sa plec de acasa daca am 17 ani si 4 luni? Vreau sa ma mut impreuna cu prietenul meu , el are 18 ani , a terminat liceul si are un loc stabil de ... (vezi toată discuția)
Probleme mari iris9 iris9 Buna ziua. Va prezint un caz foarte grav si cam fara rezolvare. Sora mamei mele are un fiu de 19 ani care are mari probleme de comportament. Acest tanar care ... (vezi toată discuția)