avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plata amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plata amenda

Buna ziua,

Am o intrebare va rog. Am primit o amenda rutiera in judetul Valcea.
Domiciliul il am in judetul Prahova.
Pot plati amenda in Bucuresti?
Se poate plati la CEC sau si in alte parti? Stiu ca se putea si la Posta dar parca acum nu mai merge platit la Posta?

Daca puteti sa imi raspundeti va rog frumos.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: me_sleepin , utilizator 12:16, 5 August 2013
Puteti achita prin mandat postal-persoane juridice-exemplarul rosu
La Posta nu mai merge platit in alt judet decat cel de domiciliu.
La CEC trebuie sa ai un cont la ei sau sa iti faci un cont ca sa platesti in alt judet decat cel de domiciliu.
Am platit astazi la Directia Taxe si Impozite Bucuresti, Sector 4.
Fac o copie si o trimit la Valcea la politie.
Pastrez si chitanta pentru atunci cand mi-or zice cei din Prahova ca am de plata amenda, sa le demonstrez ca e platita.
In cazul in care mai are cineva problema asta sa stie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxele juridice dorinv dorinv Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de ... (vezi toată discuția)
Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara irina75 irina75 buna ziua, am o problema care nu reusesc sa o deslusesc si v-as ruga sa ma ajutati. am o sentinta de incredintare minor in vederea adoptiei care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)