avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua - asistent personal, CIM partial la o firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua - asistent personal, CIM partial la o firma

SUNT ASISTENT PERSONAL DE 14 ANI LA SORA MEA CU HANDICAP GRADUL 1,AS DORI SA STIU DACA POT LUCRA PE O PERIOADA SCURTA 4 ORE PE ZI CU CONTRACT.
MULTUMESC
Ultima modificare: Luni, 5 August 2013
moise70, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 4 August 2013
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe functii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii).
Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Asadar, nu exista o limita a numarului contractelor de munca incheiate de o singura persoana fie ele cu norma intreaga sau cu timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ionescuandreea ionescuandreea buna ziua va rog frumos sa-mi spune-ti si mie daca ma pot angaja cu contract de 4 ore daca in prezent sunt angajata cu functia de asistent personal la primaria ... (vezi toată discuția)
Angajare asistent personal la un al doilea loc de munca andreia5 andreia5 Sunt angajata ca si asistent personal pentru o persoana cu grad de handicap, cu carte de munca, 8 ore pe zi. Acum as vrea sa lucrez pentru o firma, part time, ... (vezi toată discuția)
Angajare 8 ore la doua locuri de munca Ruslana1 Ruslana1 Buna ziua. As dori sa stiu daca este posibil ca o persoana sa fie angajata la doua societati diferite, cu norma intreaga de 8 ore/zi. Multumesc. (vezi toată discuția)