avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda constructie, consecinte
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda constructie, consecinte

Buna ziua, in cazul in care am platit o amenda pentru ca nu am pastrat distanta, pentru o constructie neautorizata, intre linia de hotar si constructia ridicata, sunt obligat sa demolez constructia, avand in vedere ca am platit amenda?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 12:38, 4 August 2013
aveti vreo masura suplimentara in procesul verbal? vi s-a impus sa daramati ceva?
daca nu scrie asa ceva in pv, nu sunteti obligat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta de amplasare a constructiei fata de gard sorinr sorinr Poate cineva sa ma lamureasca daca distanta de la casa pana la gardul dintre mine si un vecin este conform legii? Mentionez ca am un balcon la etajul 1, ... (vezi toată discuția)
Construcția a unei camere stenia 31 stenia 31 Buna ziua! Acum 4 - 5 ani am construit o camera in capătul casei pe care o detinem pana in gardul vecinului nerespectând cei 0,6 m El având un gard din ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala pe limita de hotar catamblin catamblin Buna ziua. Am construit pe limita de hotar o bucatarie si o baie + mansarda. Totul este pe structura de lemn dar are si fundatie. Acum vreau sa intru in ... (vezi toată discuția)