Dumitru Beniamin Hotea  
	    	Consilier juridic

Dumitru Beniamin Hotea  
	    	Consilier juridic	    

boian 
	    	Utilizator

boian 
	    	Utilizator	    

boian 
	    	Utilizator

boian 
	    	Utilizator	    

boian, utilizator
 boian, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Claudiu9999	                   

Buna seara,cu putin timp in urma am fost la tribunal impreuna cu martorul ,dar cand am ajuns acolo am constatat ca trebuia sa fim cu o ora mai devreme,deşi ... (vezi toată discuția)
	                    Claudiu9999	                   

Buna seara,cu putin timp in urma am fost la tribunal impreuna cu martorul ,dar cand am ajuns acolo am constatat ca trebuia sa fim cu o ora mai devreme,deşi ... (vezi toată discuția)

stefimit	                   

Buna seara ! Va rog sa-mi spuneti daca si unde se poate contesta o amenda penala emisa printr-o ordonanta de catre procuror?
 Este un caz pe care doresc sa-l ... (vezi toată discuția)
	                    stefimit	                   

Buna seara ! Va rog sa-mi spuneti daca si unde se poate contesta o amenda penala emisa printr-o ordonanta de catre procuror?
 Este un caz pe care doresc sa-l ... (vezi toată discuția)

ady30	                   

am primit o citatie in care sunt instiintat ca am un dosar penal ca faptuitorsa ma prezint  in data de 5 04 la politia ploiesti  in caz de neprezentare  se vor ... (vezi toată discuția)
	                    ady30	                   

am primit o citatie in care sunt instiintat ca am un dosar penal ca faptuitorsa ma prezint  in data de 5 04 la politia ploiesti  in caz de neprezentare  se vor ... (vezi toată discuția)