avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Reglementare urbanistica
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Reglementare urbanistica

Detin un teren extravilan. Vecinul care detine terenul de langa mine solicita o aprobare pentru o reglementare urbanistica deoarece doreste sa construiasca o pensiune agroturistica . As vrea sa stiu daca construirea pensiunii ma va afecta in vreun fel .
Cel mai recent răspuns: nicutatu , utilizator 05:50, 13 Septembrie 2013
Vecinul dumneavoastra poate sa construiasca legal tot ce doreste pe proprietatea lui. Construirea pensiunii nu va afecteaza cu nimic.
multumesc frumos
Nu te afecteaza faptul ca vecinul vrea sa contruiasca o pensiune. Decat daca are turisti galagiosi :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinului privind constructiile din vecinatatea proprietatii VladMirovici VladMirovici Cu vecinul cu pricina, am o problema de tulburare de posesie. La care bineinteles au contribuit in favoarea s-a, poltitia din comuna, iar cei de la procuratura ... (vezi toată discuția)
Antecontract teren Oana94 Oana94 Buna ziua! Ce se poate face daca s-a facut la notar un antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren care in CF apare intravilan dar la primarie apare ... (vezi toată discuția)
Vecinul construieste gard langa casa mea... laumotor laumotor De fapt langa casa in care am copilarit, in care locuieste actualmente mama mea. Astazi am aflat ca cel ce detinea un teren langa casa mamei si si-a construit ... (vezi toată discuția)