avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie la o firma in curs de radiere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie la o firma in curs de radiere

Buna ziua! Avem o firma care se afla in curs de radiere din cauza neactualizarii sediului social. Incepand din septembrie asteptam lichidatorul. Avem o problema cu o firma rau platnica datoare de 2 luni, care refuza sa-si plateasca datoria. A aflat de situatia in care suntem si ne tot duce cu vorba, sperand ca nu va mai plati. Va rog sa ne sfatuiti, din punct de vedere legal, ce sa facem. Daca se inchide firma a scapat de datorie? Nu mai putem face nimic? II putem obliga cumva? Multumim anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 13:41, 5 August 2013
in cadrul lichidarii, lichidatorul este obligat sa il dea pe debitor in judecata pt a-si recupera banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozitie la inchiderea unei firme dennisnic dennisnic Sunt detinatorul unei societati comerciale. Un client are o datoria catre societatea mea de 30.000 lei . Bineinteles ca refuza sa plateasca , invocand ca nu ... (vezi toată discuția)
Radiere firma cu datorii capucino capucino Buna ziua. Azi am aflat ca 2 societati , care au avut datorii la societatea mea au fost radiate in cursul anului 2012. Cum se poate asta? DIn cate cunosc, ... (vezi toată discuția)
Evitare impozit forfetar prin faliment? infoleg infoleg De maine 1 mai 2009, daca bine am inteles, chiar daca mergem sa suspendam activitatea sau sa radiem firma tot intram sub incidenta taxei maritului Pogea cel ... (vezi toată discuția)