avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire salariu Consilier personal al primarului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire salariu Consilier personal al primarului

Buna ziua, lucrez ca si consilier personal al primarului de 9 luni, si acu cateva saptamani am absolvit facultatea, care este procedura sa imi maresc salariul pentru studii superioare, tin sa mentionez ca acu am salariul minim pe economie... ma intereseaza pasi ce ar trebui sa ii urmez si ce acte is necesare pentru marire de salariu.... va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 5 August 2013
Nu este obligatorie marirea de salariu , in cazul dvs.

Postul de consilier al primarului este prevazut cu studii superioare?
da este prevazut cu studii superioare
Trebuie facuta o cerere adresata primarului prin care il instiintati ca ati terminat o facultate, probabil administratie publica sau ceva asemanator, si solicitati o marire de salariu avand in vedere noul statut atasand si o copie dupa diploma.
Din cate cunosc majorarile de salarii din primarii sunt supuse aprobarii consiliului local deoarece hotararea trebuie luata si in functie de bugetul primariei.
Astfel ca primarul va trebui sa introduca pe ordinea de zi propunerea de majorare a salariului CP.
Ultima modificare: Luni, 5 August 2013
cyan, moderator
Pentru sectorul bugetar , salarizare este stabilita prin acte normative.

Anexa nr. 1 la legea 284/2010, capitolul 2 A 1 b, la notele de subsol, si o sa vedeti fraza urmatoare:
NOTE:
2. Salariile de baza stabilite pentru functiile prevazute la administratia publica locala se utilizeaza si pentru salarizarea functiilor de la cabinetul primarului comunei, orasului si municipiului, utilizandu-se salariul de baza al gradului/treptei IA al/a functiei corespunzatoare nivelului studiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire salariu consilier personal al primarului FunctionarulPublic FunctionarulPublic Buna ziua... Din luna noiembrie a anului 2012 lucrez la o primarie ca si consilier personal al primarului cu un salariu de 646 lei in mana (din care 80 lei e ... (vezi toată discuția)
Consilierul personal al primarului dyadya80 dyadya80 Buna ziua, cum se alege consilierul personal al primarului si cum se face salarizarea acestuia? va multumesc, (vezi toată discuția)
Salarizarea consilierului primarului cristidinu cristidinu Unde ragasim in 284/2010 functia de consilier al primarului si la ce clasa il incadram? (vezi toată discuția)