avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amnistie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amnistie

Stie cineva cand se va adopta legea amnistiei si a gratierei?
Cel mai recent răspuns: Radhika , utilizator 15:10, 6 Octombrie 2013
Nu este adevarat.
Sunt sanse infime ca asta sa se intample, avand in vedere contextul politic actual si lipsa de rezultate a guvernului Ponta.
SI NOUL COD PENAL E SIGUR CA INTRA IN FEBRUARIE 2014?
Ce Ati mai auzit despre amnistia asta si gratiere..?
Avand in vedere cati oameni politici sau cu bani au avut probleme cu legea in ultimii ani ma surprinde foarte mult ca o astfel de lege nu a fost adoptata pana acum. Sau poate tocmai din cauza acestora o astfel de lege nu se face?

Sunt curios ce o sa se intample cand o sa intre in vigoare noul cod. Ma gandesc ca ar trebui sustinuta si de ministerul justitiei ca sa aiba sanse.
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2013
dbre, utilizator
CIne imi spune si
Mie in noul cod penal Care intra in vigoare la 1 februarie traficul de persoane cu cat se pedepseste? ca actual este de la 5 la 15 ani .va rog sami spuneti.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistie si gratiere!!! Radhika Radhika Buna ziua! Uitati ce am gasit pe un site este adevarat Marea amnistie In pararel cu intrarea NOULUI COD in vigoare, saptamana viitoare Parlamentul ... (vezi toată discuția)
Legea amnistiei si gratierii, madalin voicu, nicolae paun carmenalecu carmenalecu Citind numeroase materiale in legatura cu aceasta lege, am intalnit un articol care spune cam asa: \\"Proiectul de lege privind amnistia și ... (vezi toată discuția)
Redozari si decrete 2011 alexandrarusu alexandrarusu as vrea sa stiu si eu despre ce este vorba cu aceste noi decrrete de redozari sh gratieri care se dau din 1 octombrie 2011 si despre noul cod penal si daca ... (vezi toată discuția)