avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Proprietatea intelectuala
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Proprietatea intelectuala

Ce asemanari reglementate de lege exista intre drepturile de autor si drepturile proprietatii industriale(marci, brevete,inventii?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Drepturile de autor pentru spectacol televiziune mlLucian mlLucian Din cate am inteles legislatia romana nu poate proteja ideea unui show televizat. Intrebarea mea este daca pot sa inregistrez emisiunea in alta tara pentru a o ... (vezi toată discuția)
Proprietate intelectuala vs. drepturi de autor Ramona24 Ramona24 proprietate intelectuala sau drept de autor este totuna? (vezi toată discuția)
Brevetare produs sebastain sebastain ma intereseaza ce demersuri trebuie sa fac daca am o idee revolutionara si pe care vreau sa o brevetez vreau sa am drept de autor asupra ei si unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)