avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Expert fonduri europene neplatit
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Expert fonduri europene neplatit

Ce se poate un expert in situatia in care firma care l-a nominalizat, castigat si actualmente se afla in executia unui contract , obtinut in baza OG 34, tergiverseaza semnarea contractului cu expertul ( care isi indeplineste obligatiile pozitiei pentru care a fost nominalizat ca si expert cheie) ?
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 13:14, 11 August 2013
Atata vreme cat nu a semnat un contract nu trebuie sa se prezinte la munca.
Daca va referiti la faptul ca firma respectiva nu semneaza cu Dvs contractul ca expert, este o situatie des intalnita. A participat la procedura cu CV-ul Dvs dar ulterior a gasit alt specialist, probabil mai ieftin.
Nu , nu a gasit alt expert.

Procedura de schimbare este permisa numai in situatia de boala sau deces. La client nu au fost prezentate documnetele in vederea inlocuirii. Contractul este in desfasurare de cateva luni, firma utilizeaza semnatura mea pe toate rapoartele.

Sa sugerez eu ca vorbim de inselatorie, escrocherie, uz de fals ( rapoartele pleaca cu semnatura mea, fara permisiunea mea) , firma a incasat deja 2 facturi , .........prin urmare o plangere penala ajuta?
Eu zic sa va hotarati.... ori e semnatura Dvs pe rapoarte ori nu este. Daca ati semnat documentele in discutie nu puteri sa depuneti o plangere pentru uz de fals. Firma nu are nevoie de un acord suplimentar pentru a transmite mai departe rapoartele.

Plangerea penala se va solutiona peste un an.... probabil cu neinceperea urmaririi penale.... Dvs decideti daca va ajuta sau nu.

Incercati sa obtineti pe cale amiabila semnarea contractului si plata sumelor de bani.
Sunt deja foarte hotarata :-) Au avut un scan al semnaturii mele, pe care il utilizeaza fara permisiunea mea, deci este un abuz sau cum vreti sa-l numiti.

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa pe state de plata mihaela.vlad mihaela.vlad buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am ... (vezi toată discuția)
Falsificarea semnaturii angajatului de catre angajator motanufelix motanufelix Salutare tutror Am incheiat un contract de munca cu o firma al carei administrator imi era si prieten la momentul respectiv, motiv pentru care am si acceptat ... (vezi toată discuția)
Cv fals Stefan-Atanase Stefan-Atanase Am angajat pe cineva cu un CV fals si in urma angajarii respectivul a prejudiciat firma cu 3400 euro, respectiv costuri deplasare si intretinere pana am ... (vezi toată discuția)