avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Expert fonduri europene neplatit
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Expert fonduri europene neplatit

Ce se poate un expert in situatia in care firma care l-a nominalizat, castigat si actualmente se afla in executia unui contract , obtinut in baza OG 34, tergiverseaza semnarea contractului cu expertul ( care isi indeplineste obligatiile pozitiei pentru care a fost nominalizat ca si expert cheie) ?
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 13:14, 11 August 2013
In acest caz puteti depune ere pentru fals si uz de fals. In paralel aduceti la cunostinta Autoritatii Contractante ca nu Dvs sunteti persoana care a intocmit si a semnat rapoartele in discutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa pe state de plata mihaela.vlad mihaela.vlad buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am ... (vezi toată discuția)
Falsificarea semnaturii angajatului de catre angajator motanufelix motanufelix Salutare tutror Am incheiat un contract de munca cu o firma al carei administrator imi era si prieten la momentul respectiv, motiv pentru care am si acceptat ... (vezi toată discuția)
Cv fals Stefan-Atanase Stefan-Atanase Am angajat pe cineva cu un CV fals si in urma angajarii respectivul a prejudiciat firma cu 3400 euro, respectiv costuri deplasare si intretinere pana am ... (vezi toată discuția)