cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

ContSters250994 
	    	Utilizator

ContSters250994 
	    	Utilizator	    

mihaela2761 
	    	Utilizator

mihaela2761 
	    	Utilizator	    

mihaela2761 
	    	Utilizator

mihaela2761 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ov001ci	                   

Locuim in strainatate si parintii mei nu au avut nici o problema sa-si scoata pensia din Romania pina la moartea mamei de anul trecut. Am anuntat moartea mamei ... (vezi toată discuția)
	                    ov001ci	                   

Locuim in strainatate si parintii mei nu au avut nici o problema sa-si scoata pensia din Romania pina la moartea mamei de anul trecut. Am anuntat moartea mamei ... (vezi toată discuția)

mihaela2761	                   

Buna Ziua,
eu si mama santem in America. Tatal meu a decedat in 2005, si pensia lui este la CEC. Tata a fost rezident american dar a murit in Romania cand s-a ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela2761	                   

Buna Ziua,
eu si mama santem in America. Tatal meu a decedat in 2005, si pensia lui este la CEC. Tata a fost rezident american dar a murit in Romania cand s-a ... (vezi toată discuția)

mihaela2761	                   

Cum pot sa ridic pensia sotului meu care a decedat in 2005 de la Casa Pensiilor? Mentionez ca am un mandatar in Bucuresti, si are deja copii legalizate dupa ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela2761	                   

Cum pot sa ridic pensia sotului meu care a decedat in 2005 de la Casa Pensiilor? Mentionez ca am un mandatar in Bucuresti, si are deja copii legalizate dupa ... (vezi toată discuția)