avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor

Buna ziua!
Sunt doua (2) dosare la aceeasi instanta, dar cu nr dosar diferit, termene diferite si cu acelasi subiect. In primul dosar s-a dat solutia. Intrebarea este: in al doilea dosar se poate cita reclamanta din primul dosar ca martor (avind acelasi subiect de dosar)? Multumesc anticipat.


Alte discuții în legătură

Rezolutiune contract vinzare cumparare lauraflory30 lauraflory30 acum 10 ani am cumparat un apartament impreuna cu prietenul meu,fiecare avind o cota de 1/2. am locuit impreuna o perioada de 8 ani dupa care respectivul a ... (vezi toată discuția)
Martori mincinosi in proces civil SAUNDU SAUNDU Buna ziua,a aparut o problema care nu stiu sa o gestionez si as dorii sa o expun.Intr-un proces civil pe care il am cu propietarii apartamentului au fost ... (vezi toată discuția)
De unde, sau cum pot obtine un model de tranzactie ? eurobeatboy eurobeatboy In primul rand, vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebarea anterioara. Acum vin cu alta intrebare : - DE UNDE, SAU CUM POT OBTINE UN ... (vezi toată discuția)