avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O intrebare - relatii sexuale cu o minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O intrebare - relatii sexuale cu o minora

bunica fetei vrea sa se duca la politie sa spun ca io am dizvirginator ...si unchiul iei mia zis ca nu o sa scap ca are un avcat primar si o sa fac puscarie dar io am avut o relatie cu ea acuma vreo 2 luni in urma aproape nu a fost fortata si nu are urma de viol sau alte chesti are 15 ani ea ...as vrea sa stiu ce pot face ..va multumesc............. am fost la ei acasa am vb si unchiul iei zicea ca im iface rau si altele...
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2013
dox_aurelian, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 15:35, 8 August 2013
Dacă în momentul în care ati avut o relatie cu ea stiati ca fata are 15 an, veti fi condamnat penal.
Dacă nu se depune plangere, deci dacă puteti negocia cu unchiul si bunica fetei, astfel ca acestia să nu depună plângere, nu veti fi inchis.
Ultima modificare: Joi, 8 August 2013
Constantin A. Z. Ciurel, Consilier juridic
Corect spus e: daca a stiut ca fata nu implinise inca 15 ani, atunci e caz de puscarie. Daca avea 15 ani sau mai mult putea consimti legal la a avea relatii sexuale cu persoane majore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate certificat iml (medico-legal) alexandru171 alexandru171 Buna!Doresc informatii legate de un prieten care sa culcat cu o fata(14 ani fara o luna-momentul actului sexual).El a realizat ca nu este deloc bine ceea ce va ... (vezi toată discuția)
Sex cu o minora Mari20 Mari20 am avut o prietena minora si am facut sex cu ea... dar nu am obligato.. a fost d buna voie..si pe urma d fiecare data s-a intamplat cu acordula ei.. nu am ... (vezi toată discuția)
Coruperea de minori radutantau radutantau salutare tuturor...poate sa ma ajute si pe mine cineva cu niste raspunsuri...am 21 de ani si am si eu o relatie cu o fata de 16 ani care face 17 peste o luna ... (vezi toată discuția)