avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Raportari semestriale 30.06.2013 depuse la ghiseu
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Raportari semestriale 30.06.2013 depuse la ghiseu


A depus cineva raportarile contabile semestriale pt 30.06.2013 la ghiseu? Intreb pentru ca am cateva nelamuriri:
Conform Ordinului 1013 din 2013 : Formatul electronic al raportărilor contabile depuse pe internet sau la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice constă într-un fişier PDF la care este ataşat un fişier xml.
Am completat fisierul PDF, l-am validat mi-a generat fisierul xml.
Pe CD trebuie sa salvez separat fisierul PDF si xml sau doar fisierul PDF care are fisierul xml atatsat?
Si as vrea sa stiu daca voi ati mai depus si altceva in afara de cele mentionate mai sus? Spuneau unele persoane pe internet ca au mai depus si o balanta contabila la 30.06 si o Adresa inaintare bilant. Dar nu stiu daca trebuie si astea
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 16:50, 13 August 2013
Buna ziua,

Avand in vedere cerinta legala, va trebui sa copiati de cd numai fisierul PDF, fisierul xml fiind atasat la acesta in urma validarii.

La raportarile contabile respective, nu se mai exista alte cerinte in vederea depunerii(balanta, adresa,etc).

Numai bine
Mie imi cere la Admin Financiar a jud Ilfov si un fisier zip....scrie undeva in reglemantari ca trebuie atasat vreun zip ? si ce sa contina ?
Multumesc
Nu exista o asemenea cerinta legala pentru raportarile la 30.06.2013. Este o problema a functionarilor de la Ilfov

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant iunie 2013, zip Marin SM Cristina PFA Marin SM Cristina PFA contabila firmei a facut bilantul la iunie 2013 si a plecat in concediu cand ne-am dus cu bilantul la ANAF , au spus ca nu are zip-ul pe CD Am zip-uit tot ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2011 nicod nicod Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu salvarea bilantului pe CD, nu ma descurc (nu am certificat digital). Arhivarea documentelor scanate am facut-o astfel: adauga ... (vezi toată discuția)
Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)