avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Interpretarea noii proceduri de legalizare a ...
Discuție deschisă în Traduceri

Interpretarea noii proceduri de legalizare a traducerilor

Buna ziua,
Eram curioasa cum se procedeaza in cazul unui traducator autorizat salariat (angajat la un birou) - ce se trece in certificare: incasat cu...prin chitanta nr??
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 16:14, 8 August 2013
Parerea mea: confrom CTR. munca si la chitanta linie sau salariu.

Cei de la MJ nu au luat in calcul si faptul ca unii traducatori pot fi angajati.
Plus de asta s-a plecat din start de la ideea ca suntem niste evazionisti :D
Pai si daca merge clientul cu traducerea la notar si notarul vede ca e indicat cf ctr. munca/salariu (plus de asta salariul poate fi confidential!!) va spune nu putem legaliza fara copia contractului de angajare:D
Ar fi o idee sa ii intrebam pe cei de la MJ cum procedam in cazul acesta...
Ultima modificare: Joi, 8 August 2013
Kapy, utilizator
Aici: [ link extern ] .
Da, hai sa ii intrebam pe cei care ne-au facut evazionisti pe fata - ce e de facut in situatia asta, ca sa mai vina cu alte aberatii... gen dati-va demisia si faceti PFA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere limba italiana honey_geoo honey_geoo Buna seara! Vreau sa traduc niste acte in limba italiana. Am nevoie urgenta de ele. Cum anume se procedeaza? Duc copiile la respectivul birou...si mai ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat angajat cu contract de munca Dsimona2014 Dsimona2014 Buna ziua, Din 2011 detin autorizatie de traducator de la MJ. Inca din acel an am inceput sa lucrez cu firme spaniole care participa la licitatii publice in ... (vezi toată discuția)
Legea traducătorilor și interpreților judiciari - pro reglementarea totală a acestei profesii reglementate Ovidiu Martin Jurj Ovidiu Martin Jurj De ani de zile, ONGul nostru, U.N.T.A.R., luptă pentru reglementarea totală a profesiei de traducător și interpret autorizat în toate aspectele ei, ... (vezi toată discuția)