Buna ziua . Un individ care nu este proprietar in cadrul asociatiei noastre , dupa demisia presedintelui ( octombrie , 2012) si administratorului (martie , 2013) si-a facut singur contract de munca si a preluat cheile , documentele si stampilele asociatiei , de la fostul administrator angajat . Am solicitat interventia politistilor si am fost chiar eu amendat pentru ca : ''se cunoaste situatia ''(!) individului (de catre mafia locala). In urma acestor abuzuri am cerut , in scris , ca ITM sa-mi elibereze un document cu data depunerii contractului administratorului impostor , salariul si programul contractate .
ITM-ul , dupa aprox. 3 luni , invocand Legea 677/2001 , nu vrea sa-mi dea nicio relatie despre contractul fraudulos . Mentionez ca in intervalul scurs de la demisia presedintelui si pana in prezent nu a fost organizata nicio adunare generala a asociatiei .
Va rog sa-mi dati un sfat cu privire la modalitatea prin care pot obtine o copie a contractului impostorului administrator . Individul nu este angajat legal , pentru ca nu exista com. executiv , nu este ales sau numit legal , dar are sustinerea mafiei comuniste intr=o entitate privata . Individul este angajat ca si magaziner la o unitate a administratiei locale , si-a facut singur contract , si-a stabilit salariu si are program , dupa programul de la stat , de 6 ( sase ) ore pe saptamana . Primaria refuza sa intervina , fiind sesizata , in scris . Va multumesc .
Va multumesc , dar ''asociatia '' este reprezentata doar de impostor , in toate functiile , cu de la sine putere , in colaborare cu organele ; si nici macar nu este proprietar al asociatiei ...
Adunarea Generala a Asociatiei il poate schimba din functie.
Toate institutiile statului, care au obligatii in a apara legalitatea si proprietatea au ignorat, prin reprezentantii lor, toate acele obligatii, au batjocorit probatoriul si realitatea, au ignorat dreptul proprietarilor si Constitutia, doar pentru ca sunt parte a unui sistem mafiot. Din luna mai, la judecatorie, este amanat procesul plangerii mele impotriva amenzii primite. Am reusit sa-l aduc in fata instantei, cu mandat, in calitate de martor, pe sarlatanul acoperit de catre politie si parchet. Cu toate ca a fost prezent in sala atunci cand judecatorul i-a cerut sa depuna documentele pe baza caraora conduce, si componenta conducerii asociatiei, impostorul ignora cererea instantei; nu a depus niciun document, cu toate ca este singurul care conduce asociatia - existand, depus la dosar, pr.-verbal prin care si-a insusit toate documentele, cheile si stampilele asociatie, de la fostul administrator, si el angajat din afara asociatiei.