Buna ziua.
Sunt judecat intr-un proces pentru furt calificat.
Am mai discutat pe forum.
Am amanat procesul 2 sapt, ptr a-mi angaja un avocat.
Avocatul a citit dosarul, iar in dosar se cer 1400 lei daune.
Avocatul mi-a spus ca trebuie sa platsc suma pana la urmatorul proces, daca nu imi da condamnare .
Este adevarat, sau avocatul pe care l-am angajat nu este bun.
Multumesc
:offtopic: Cred ca cineva l-a luat pe "nu" in brate. Altfel nu vad de ce sunt votate negativ aproape toate raspunsurile.
Nu prea vad cum demonstreaza societatea respectiva prejudiciul. Numai in cazul in care ar fi platit abonatilor daune ca n-a mers internetul in ziua respectiva.
Musai sa mergeti la proces. Aratati ca va pasa.
Despre condamnare, chiar nu stiu, depinde de ce-i in dosar.
In ceea ce priveste latura penala, nimeni nu va poate da un raspuns mai concret decit cele de p[ina acum. Depinde de ce se afal in dosarul de cercetare penala, de cum va aprecia instanta. In ce priveste latura civila, societatea trebuie sa si dovedeasca prejudiciul pe care-l pretinde. Se poate efectua o expertiza care sa stabileasca daca acesta e real sau nu, sau chiar daca poate fi cuantificat baneste. Consultati-va cu avocatul pentru fiecare procedura si cel mai bine e sa va prezentati la termene.
Si ,inca ceva foarte important. Instanta poate aprecia in luarea masuri de recuperarea prejudiciului.Probabil acolo sa referit aparatorul dvs. cind va spus sa achitati prejudiciul.
Parte vatamata
nelid_63
In urma cu 2 ani am fost victima unui furt din locuinta mea , bunurile furate fiind in valoare de aproximativ 30.000 RON. Dupa 6 luni de la acest furt , ... (vezi toată discuția)
Furt calificat
stefan2008ro
Ma poate ajuta cineva cu nishte raspunsuri.
Acum 1 an si ceva impreuna cu un prieten am sustras mai multe shiwch-uri de pe scarile la mai multe blocuri.
Am ... (vezi toată discuția)