avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raport preluare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raport preluare Revisal

Buna dimineata,
Am transmis ieri pe la orele 17 o decizie de desfacere CIM si inca nu am primit raportul privind preluarea.Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 13:42, 12 August 2013
Si eu am patit acelasi lucru!!! Transmiterea am facut-o chiar mai devreme si nici la aceasta ora nu a aparut....
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 August 2013
leuca_luminita, utilizator
Si eu am transmis vineri seara un contract de munca, am asteptat 2 ore sa-mi apara confirmarea si sa listez.Nu a aparut,am mai transmis inca o data.Nu a aparut pana azi,sambata.Am transmis si acum inca o data si nu apare deloc.Imi fac probleme ca este vb de contract de munca si persoana respectiva luni incepe lucrul pe santier.Ce ma sfatuiti sa fac?niciodata nu am avut aceasta problema.Ori ,controale pe santier sunt frecvente - nu vreau sa ma gandesc ca este ceva intentionat,dar.....
La fiecare sfarsit de saptamana se upgradeaza transmiterea REVISAl-ului. Este posibil ca la ora transmiterii cei care gestioneaza baza de date sa efectueze asa ceva .

Cand ati facut tranmsiterea a aparut codul de incarcare?
Nu.
Tocmai asta e problema.Cum demonstrez ca am transmis la timp daca nu am codul de incarcare? Niciodata nu mi s-a intamplat sa astept atatea ore.

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal prin email cu semnatura electronica vanatorul vanatorul buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care am inregistrat un contract individual de munca in revisal , dar din motive tehnice nu il pot transmite ... (vezi toată discuția)
Dupa ce transmit revisal-ul , se poate lista ceva sa dovedesc ca am transmis la timp? ContSters86219 ContSters86219 Dupa ce transmit online Revisal-ul nu primesc nici o \"recipisa\". Cum pot dovedi ca am transmis datele? E prima data cand lucrez cu acest program....ar ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog frumos un raspuns urgent: Pe ITM online al angajatorului X, imi apare un salariat avand contractul de munca activ, acestuia i s-a inchis ... (vezi toată discuția)