avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROBLEME REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROBLEME REVISAL

Buna ziua,
Va rog frumos un raspuns urgent:
Pe ITM online al angajatorului X, imi apare un salariat avand contractul de munca activ, acestuia i s-a inchis contractul de munca in 2008, avand decizia de incetare semnata si vizata de ITM tot in 2008. Nu stiu ce s-a intamplat..... Revisalul a fost trimis la momentul respectiv, dar baza de date prin care a fost trimis revisalul ptr. acel salariat nu mai este. Aceasta problema am vazut-o acum intrand pe ITM online al angajatorului X.
Trimit din nou revisalul pentru acel salariat, cu data de inchidere de atunci, la ITM?
Va multumesc mult si astept un raspuns cat mai urgent!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 12 August 2011
Mergeti mai intai la serviciul IT al ITM-ului si vedeti de ce nu apare incetarea c.i.m. pentru acel salariat si apoi transmiteti din nou incetarea , in cazul in care nu apare.
cred ca dovada ca ati transmis incetarea respectiva, ar fi imaginea din revisal - adica de pe site-ul itm a salariatului incetat.
gel a scris:

cred ca dovada ca ati transmis incetarea respectiva, ar fi imaginea din revisal - adica de pe site-ul itm a salariatului incetat.


Cred ca user-ul s-a exprimat destul de clar ... ca nu apare aceasta incetare cand vizualizeaza datele angajatilor pe contul online al angajatorului
scuze, eu m-am gadit la imaginea tiparita atunci, cand a avut loc incetarea..
gel a scris:

scuze, eu m-am gadit la imaginea tiparita atunci, cand a avut loc incetarea..


Era bine, ar fi dat numai un ”print screen” .... insa transmiterea fost facuta , deoarece are dovada depunerii la ITM a registrului referitor la incetare , dar aceasta nu apare ... problema nu este de la angajator si de la server-ul I.M. care gestioneaza aceasta baza de date ... unde inca nu este o ordine bine pusa la punct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal buiavasi buiavasi buna dimineata! as dori sa va intreb daca a aparut in monitorul oficial hg -ul privind modificarea revisal multumesc! (vezi toată discuția)
Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)
Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)