avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestarea preventiva - luarea masurii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestarea preventiva - luarea masurii

daca in cursul urmaririi penale parchetul ia masura de a aresta faptuitorul cum se procedeaza? trimit o citatie si ma prezint si voi fi arestat sau vin la domiciliu cu mandat de aducere sau...???
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 10:46, 15 August 2013
lasati noul cod penal nu va bazati pe el.

sfatul e urmatorul : dati banii cum necum repede inapoi oamenilor e singura sansa sa scapati cu un 18 indice 1. daca dosarul ajunge in instanta, arestat sau nu, probabil veti lua cu executare.
da,am scapat deja de vreo 5 ori cu art 18 ind.1....si e SIGUR ca va fi cu executare daca ajung la instanta......am primit si neincepere si multe scoateri
va dati seama ca in ritmul asta nu aveti cum sa nu ajungeti la inchisoare !
Da, nu cred sa mai fentati mult arestarea preventiva la ce activitate ampla desfasurati in general.
oltul a scris:

daca in cursul urmaririi penale parchetul ia masura de a aresta faptuitorul cum se procedeaza? trimit o citatie si ma prezint si voi fi arestat sau vin la domiciliu cu mandat de aducere sau...???

Va citeaza sau vin direct sa va ia cu mandat de aducere.
Daca va ia cu mandat de aducere probabilitatea de a se solicita arestarea preventiva este foarte mare.
Insa, nu parchetul decide ci judecatorul....

Daca faptele sunt concurente puteti avea noroc.

Alte discuții în legătură

Nici o pretentie = impacare puncuskaa puncuskaa intr un dosar de inselaciune partile vatamate anul trecut au fost prezent ia proces si au declarat ca au fost despagubiti integral si nu au nici o ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva - impacare oltul oltul sa presupunem ca a intrat invigoare noul cod penal...(la inselaciune impacarea inlatura raspunderea penala)..daca sa zic in data de 10 febr judecatorul emite ... (vezi toată discuția)
Cand se emite mandatul de aducere? Antonia01 Antonia01 Buna ziua, As dori daca se poate sa imi explicati care sunt situatiile in care se emite un mandat de aducere? Sa fiu mai explicita, o persoana a fost adusa ... (vezi toată discuția)