avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Prestari servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Prestari servicii intracomunitare

Buna ziua,

Ma confrunt cu un caz in contabilitate si nu stiu cat este de corect. Din punct de vedere contabil, am o livrare de servicii intracomunitare (Finlanda). Cum se emite factura corect si care sunt inregistrarile contabile aferente?

Multumesc frumos pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 15:26, 12 August 2013
Ce servicii s-au prestat? Probabil ca nota e 4111 = 704

Iar in legatura cu intrebarea "Cum se emite factura corect...?" nu am inteles la ce va referiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare tva avans incasat persoana fizica ungaria aroua_r aroua_r Buna ziua, Am incasat in februarie prin banca un avans de la un client, perosna fizica din Ungaria, pentru cazare in luna iulie afertenta anului 2012 in ... (vezi toată discuția)
Corectie impozit profit 2011 ContSters68776 ContSters68776 Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema. In decembrie 2012 firma emite o factura pentru o lucrare pentru care s-a emis deja factura ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate garantie chirie roxana68 roxana68 1.Firma X factureaza catre un client garantie chirie.Garantia din cate stiu eu se factureaza fara tva.Va rog frumos sa ma ajutati cu inregistrarile contabile ... (vezi toată discuția)