avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie recalculare admisa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie recalculare admisa

A fost admisa contestatia impotriva decizie de pensionare de catre Casa Nationala De Pensii, a fost comunicata Casei judetene, in cat timp va proceda Casa judeteana sau locala la recalcularea pensiei si cand imi va fi eleiberata noua decizie? Exista vreun termen in care sunt obligati sa recalculeze?
Cel mai recent răspuns: sv.cristian , utilizator 12:15, 15 August 2013
de regula, recalcularea se face imediat dupa comunicarea Hotararii CCC catre casa teritoriala. urmeaza sa primiti in cel mai scurt timp decizia si drepturile restante in septembrie, cel mai probabil sau octombrie.
totul depinde de volumul de munca din cadrul casei de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de pensionare ni_leta ni_leta Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta, deoarece am o nelamurire: - am primit decizia de pensionare, in cuprinsul careia este mentionat faptul ca anumite ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Debit catre casa judeteana de pensii nico82 nico82 Buna ziua! O persoana pensionata pe caz de boala a fost la Comisie la inceputul lunii februarie 2011, atunci i s-a comunicat si i s-a inmanat de catre ... (vezi toată discuția)