sv.cristian 
	    	Utilizator

sv.cristian 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Fercu Ana	                   

Bună seara.vă rog să -mi răspundeți la o întrebare: dacă decid să fac contestație în instanță,  la decizia de recalculare, împotriva cui mă ... (vezi toată discuția)
	                    Fercu Ana	                   

Bună seara.vă rog să -mi răspundeți la o întrebare: dacă decid să fac contestație în instanță,  la decizia de recalculare, împotriva cui mă ... (vezi toată discuția)

ni_leta	                   

Buna seara
Va rog daca ma puteti ajuta, deoarece am o nelamurire:
- am primit decizia de pensionare, in cuprinsul careia este mentionat faptul ca anumite ... (vezi toată discuția)
	                    ni_leta	                   

Buna seara
Va rog daca ma puteti ajuta, deoarece am o nelamurire:
- am primit decizia de pensionare, in cuprinsul careia este mentionat faptul ca anumite ... (vezi toată discuția)

Jean_53	                   

Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
	                    Jean_53	                   

Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)