avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Creanta prestare servicii
Discuție deschisă în Executare silită

Creanta prestare servicii

Buna ziua!
Ca urmare a unei intelegeri cu un amic, i-am realizat in totalitate o lucrare de licenta, pentru o suma pe care am stabilit-o dupa ce am finalizat lucrarea, dat fiind ca nu stia exact care sunt solicitarile din partea profesorului coordonator. A fost de acord cu suma, insa dupa ce a sustinut lucrarea de licenta, nu mi-a platit nimic din suma convenita si evita prin orice mijloace orice forma de contact.
Ca dovezi nu am niciun inscris pentru aceasta suma si pentru realizarea lucrarii, tocmai pentru ca nu stiam care sunt cerintele de la inceput.

Care sunt sansele sa pot obtine executarea silita in acest caz? Sau pot exista alte variante?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:21, 13 August 2013
0 sanse pentru executare silita; la a doua intrebare in opinia mea nu exista decat varianta presiunii / insistentei din partea dumneavoastra.
Altadata nu mai munciti asa pentru puturosi, cereti un avans substantial sau macar plata in etape.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagiat mariana33 mariana33 Buna, Am si eu nevoie de ajutor in urmatoarea problema. Am facut o lucrare de licenta, iar anul acesta, profesorul care mi-a fost coordonator la lucrarea ... (vezi toată discuția)
Formare profesionala pe banii angajatului arhontele arhontele Intr-o Metodologie a celebrului Minister edu se afirma ca\" Art. 6. — (1) Absolvenții colegiilor universitare de institutori cu diplomă de ... (vezi toată discuția)
Metodă de înșelăciune: acoperiș decopertat intenționat de meseriașii angajați, pentru a obține o sumă mai mare. ce se poate face? wamdue20 wamdue20 Buna ziua, Am primit in posta un pliant cu o firma \"serioasa\" care repara acoperisuri etc. Sun, apoi mi se prezinta un \"inginer\" si stabilim o data sa ... (vezi toată discuția)