Dumitru Beniamin Hotea  
	    	Consilier juridic

Dumitru Beniamin Hotea  
	    	Consilier juridic	    

Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic
 Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 	
			 themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

19 ntn	                   

Buna ziua.Anul trecut am cumparat o casa la tara ,care pe linga terenul aferent casei care este intravilan( care este intabulat pe cumpararator,vinzatorul ... (vezi toată discuția)
	                    19 ntn	                   

Buna ziua.Anul trecut am cumparat o casa la tara ,care pe linga terenul aferent casei care este intravilan( care este intabulat pe cumpararator,vinzatorul ... (vezi toată discuția)

1pp	                   

Am cumparat un teren intravilan cu chitanta de mana.
Este valabila in instanta? (vezi toată discuția)
	                    1pp	                   

Am cumparat un teren intravilan cu chitanta de mana.
Este valabila in instanta? (vezi toată discuția)

alan_ar06@yahoo.com	                   

======================================================
Buna, Daca vinzarea unui teren agricol sa facut numai cu o hirtie de mina [fara acte notariale] iar cel ... (vezi toată discuția)
	                    alan_ar06@yahoo.com	                   

======================================================
Buna, Daca vinzarea unui teren agricol sa facut numai cu o hirtie de mina [fara acte notariale] iar cel ... (vezi toată discuția)