Av. Alina VEZUREANU 
	    	Avocat

Av. Alina VEZUREANU 
	    	Avocat	    

ContSters318277 
	    	Utilizator

ContSters318277 
	    	Utilizator	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

themis, utilizator
 themis, utilizator 	
			~ final discuție ~
 kinder_doina	                   

ce trebuie sa fac pentru a incheia un act de vanzare cumparare a unei case prin tribunal si cam cat ar costa? (vezi toată discuția)
	                    kinder_doina	                   

ce trebuie sa fac pentru a incheia un act de vanzare cumparare a unei case prin tribunal si cam cat ar costa? (vezi toată discuția)

prietenulomului	                   

Am o chitanta de mina prin care am cumparat o casa si teren . Este semnata de vinzatori in prezenta a doi martori . O pot transforma in act autentic de vinzare ... (vezi toată discuția)
	                    prietenulomului	                   

Am o chitanta de mina prin care am cumparat o casa si teren . Este semnata de vinzatori in prezenta a doi martori . O pot transforma in act autentic de vinzare ... (vezi toată discuția)

mihail80	                   

am cumparat un teren si am facut o chitanta de miina vinzatoru a fost la primarie si sa scos de la rol si ma trecut  pe mine.dupa o luna a zis ca vrea terenul ... (vezi toată discuția)
	                    mihail80	                   

am cumparat un teren si am facut o chitanta de miina vinzatoru a fost la primarie si sa scos de la rol si ma trecut  pe mine.dupa o luna a zis ca vrea terenul ... (vezi toată discuția)