Buna seara! Am si eu niste intrebari. In urma procesului de divort nu s-a stabilit programul de vizitare a minorului, desi s-a hotarat domiciliul copilului. Eu am crezut ca o data ce se va stabili domiciliul copilului, se va mai face o infiintare si pentru a stabili rpogramul de vizitare. Dar acum avocatul imi spune ca trebuie un alt dosar, iar cu adeverinte, acte, ancheta sociala etc doar ca sa stabilesc cand imi pot vedea fetita. Nu s-au stabilit deja datele in cadrul procesului de divort, care unde sta,in ce conditii, mai este necesar sa se faca asta inca o data? Ce acte sunt necesare in acest caz? Nu se poate face acest lucru tot ca parte a procesului de divort sau e deja tarziu? Va multumesc!
Multumesc! O sa tin cont de recomandari.
Nu prea exista. Imi pot vizita fetita acasa la fostul sot, dar nu o pot lua la mine deloc, iar acolo nu pot merge foarte des, deoarece locuieste la 500 km distanta.
Divort cu minori
yuly_pusa
salut...prietena mea a divortat anul trecut de fostul sot cei doi avand impreuna o fetita. A pierdut procesul iar minorei i sa stabilit domiciliul la fostul ... (vezi toată discuția)