avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intelegere intre parti semnata in prezenta a doi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intelegere intre parti semnata in prezenta a doi martori

Am incheiat o intelegere cu piritii sub forma unui proces verbal scris , semnat de noi in prezenta a doi martori care au semnat si acestia , cnp etc . Aceasta intelgere a fost depusa la judecatorie de ambele parti - reclamat si piriti . Piritii se mai pot razgindi ? Observ ca iar au inceput sa dea semne de '' nervozitate '' . Termenul este pe ata de 13 sept .#-o
Am uitat sa amintesc faptul ca aceasta intelegere este si la expertul nominalizat de catre instanta si a depus-o si acesta alaturi de expertiza .
Ultima modificare: Miercuri, 14 August 2013
prietenulomului, utilizator
Cel mai recent răspuns: prietenulomului , utilizator 11:18, 14 August 2013
INTELEGEREA ESTE SEMNATA SI DEPUSA LA JUDECATORIE , ATIT DE CATRE MINE CIT SI DE CATRE EI ! Este depusa de catre ambele parti separat . Numai ca de citeva zile au inceput iar scanalul asa aiurea ! Acestia au spus ca nu mai vin la judecatorie , au renuntat la avocat in scris toate astea si depuse la dosar de catre ei . Ce parere aveti ??
Ori mergeti la notar si incheiati un act de partaj voluntar (care insa va necesita ceva cheltuieli), ori faceti cerere de preschimbare a termenului motivat de faptul ca ati ajuns la o intelegere si va prezentati la termen in instanta si semnati, astfel ca - trecand mai putin timp - poate nu se mai razgandesc.
Da doamna , inteleg . Ei nu inteleg . Si una peste alta , intelegerea asta semnata de parti si semnata si de catre martori , nu valoreaza nimic in cazul in care se razgindesc ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba cu inscrisuri prietenulomului prietenulomului se poate folosi o copie dupa interogatoriul unui pirit din alt dosar ca si proba ? (vezi toată discuția)
Prescriptie ContSters255159 ContSters255159 Am o mica problema, care consta in faptul ca nu inteleg urmatorul fapt. Un \\"proces verbal\\" facut intre 2 persoane si semnate fara notar, se anuleaza ... (vezi toată discuția)
Act semnat in fals prietenulomului prietenulomului Am incheiat un proces verbal pe care trebuia sa-l semneze atit mama cit si fiul (piritii) . In locul fiului a semnat mama acestuia , dupa care a depus acest ... (vezi toată discuția)