Buna ziua,
Am si eu nevoie de ajutor, doresc sa fac o plangere dar problema este ca nu stiu unde si nici cum sa o formulez ,plangerea vreau sa o fac despre un drum ce apartine unei comune si este foarte deteriorat, in acetele comunale acesta este dat ca si asfaltat dar nici macar un utilaj nu a fost bagat acolo de ani buni.
Cineva mi-a spus ca sa o fac la prefectura judetului de care apartine, dar ma intrb daca ma ajuta la ceva.
Doresc un raspuns. multumesc
Buna asi dori si eu o intrebare daca se, poate locuiesc intrun bloc social de, stat cu cei 5 copii ai mei si am un cîine in acest bloc e o infectie de nedescris nu inteleg acest primar, care, a venit nou acum nu are problema cu gunoaiele ce se, exista si canalizarea se, scurge in pivnita el are problema cu ciinlee meu locuim 10 famili in acest bloc nea inchis usa din fata intram prin spate va rog daca se, poate sami ziceti ce este de, facut nu am cum sa va descriu cum se, comporta cu noi si in ce situatie suntem pusi va rog daca, se, poate sami ziceri ce asi putae face va multumesc
Bună ziua vreau sai fac reclamatie primărie din ivanesti vaslui suntem 6 case fara curent electric din anul 2007 nici un primar nu sa implicat sa ne prelungească rețeaua electrică nu știm ce sa facem și cum sa facem neam saturat sa tot mergem la ușa primariei și sa ne zică de ani de zile acesi vorba nu avem fonduri
Cel mai probabil în comună nu este delegat serviciul de salubrizare și Consiliul Local a adoptat o hotărâre prin care a stabilit taxa de salubrizare anuală, prevăzută de Codul Fiscal (aceeași situație există și la București și nu s-a rezolvat în nici un fel, până la urmă am plătit banii).