avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce autorizatii sunt necesare pentru a obtine ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce autorizatii sunt necesare pentru a obtine permisiunea de a angaja personal si de a munci cu acesta in UE?

Buna ziua
Am infiintat in Romania un SRL in domeniul constructiilor si doresc sa angajez personal care sa desfasoare munca in strainatate, mai exact in Franta si Italia.
As dori sa stiu ce acte, documente, vize, autorizatii sunt necesare pentru a putea desfasura aceste activitati in conditiile in care muncitorii vor fi angajati in Romania si vor munci in strainatate?

Alte discuții în legătură

Ce autorizatii sunt necesare pentru a obtine permisiunea de a angaja personal si de a munci cu acesta in ue? popflorincozmin popflorincozmin Buna ziua Am infiintat in Romania un SRL in domeniul constructiilor si doresc sa angajez personal care sa desfasoare munca in strainatate, mai exact in ... (vezi toată discuția)
Deschidere agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate Vale22 Vale22 Buna ziua, As dori sa apelez la bunatatea si sacrificiul a 3 minute din timpul dvs. ptr a va intreba: Pot deschide un SRL cu cod caen specific agentiei ... (vezi toată discuția)
Ce acte, documente imi trebuie pentru a trimite muncitori in italia? formularul a1 nu il pot obtine? delegatie sau detasare? ContSters241026 ContSters241026 Luna trecuta am deschids o firma de prestari servicii- Curatenie-si personal hotelier acestestea deoarece am posibilitatea de a face un contract cu doua ... (vezi toată discuția)