avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eliberare copie legalizata Hotarare Judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Eliberare copie legalizata Hotarare Judecatoreasca

O parte intr-un proces incheiat cu ceva ani in urma poate solicita eliberarea unei copii legalizate a hotararii judecatoresti,facand doar dovada ca a fost parte in proces ?Nu detine nicio cmunicare a hotararii,pentru a o atasa la cerea de eliberare copie legalizata.Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 16 August 2013
bellefille, utilizator
Cel mai recent răspuns: S-Valentina , utilizator 10:02, 31 Martie 2016
da, evident. se va face copie de la hotararea din dosar si i se va elibera o copie legalizata.
Buna ziua,

In urma cu 1 an s-au dat sentintele civile. (sunt mai multe procese intre profesionisti).
Am castigat, dar am pierdut hotararile judecatoresti, iar acum vreau sa-i execut.
Cum trebuie sa procedez?
1) Fac cerere de eliberare copie legalizata dupa hotarare si platesc 5 lei, taxa de timbru (judecatoria sectorul 2)
sau
2) trebuie sa obtin o copie dupa hotarare si impreuna cu aceasta sa fac o alta cerere de legalizare unde anexez copia?

Eu as vrea sa fac o singura cerere pentru a obtine hotararea jud.legalizata, dar nu stiu cum sa precedez, ce taxe sunt, pasi de urmat.... (Ma refer la judecatoria sectorului 2).

Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie hotarare judecatoreasca lu_ankka lu_ankka Buna ziua. As dori si eu o lamurire. As dori sa obtin si eu o copie dupa o hotarare judecatoreasca insa nu stiu nici numarul acesteia si nici anul exact in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire in legatura cu o hotarare maria dinca maria dinca Buna seara, Am o nelamurire in ceea ce priveste o hotarare judecatoreasca.Mama a primit acasa o comunicare prin care se precizeaza ca are atasat copia ... (vezi toată discuția)
solutie in executare dansorin dansorin buna ziua,ce trebuie sa fac sa pun in aplicare o solutie definitiva,am luat timbre,am platit taxa financiara,am inteles ca trebuie sa fac doua cereri sa le ... (vezi toată discuția)