avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract perioada determinata

buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti pe contractul cu perioada determinata se trece art 83 sau art 82 , mentionez ca contractele se fac doar pe perioada de vara cresterea activ firmei adica terase, sunt facute pe trei luni,si la perioada de proba se trece 5 zile, la preaviz tot 20 zile lucratoare se trece , va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 20 August 2013
Evaluarea angajatilor se face asa cum este stabilit in Regulamentul intern al unitatii.
danyyyyy a scris:

buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti pe contractul cu perioada determinata se trece art 83 sau art 82 , .....

Nu exista nicio obligatie de a mentiona in c.i.m. temeiul legal al incheierii acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba lavinia_a lavinia_a Buna dimineata, Exista posibilitatea sa angajez o persoana cu contract individual de munca perioada determinata de 3 luni, cu 1 ora pe zi / 5 ore pe ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba-cm pe durata determinata de 2 luni molly27 molly27 Buna!! In cazul,in care angajam un [b]muncitor calificat[/b] ,pe o [b]perioada determinata de 2 luni,[/b] care este perioada de proba, care este perioada de ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba - la cim per determinata de 1 luna 22.08.2009 22.08.2009 Va rog frumos ami raspunde urgent : Am angajat un salariat pe functie de executie cu CIM pe per. determinata cf. art 81 lit b pe o luna in acest caz ... (vezi toată discuția)