avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Crestere porci si albine - problema
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Crestere porci si albine - problema

Vecinul meu creste langa gardul meu un numar de 6 porci si cam 50 de stupi de albine pe terenul sau.
Amandoi avem case in sat, nu in extravilan si nu vrea sa-si mute cotetul de porci care este langa fereastra mea. Este un miros urat tare de la porci si albinele zboara pe la mine in curte si ma inteapa.

Ce lege este legat de distanta dintre gard, sau daca au dreptul sa le creasca in asa numar mare d eporci si albine in centrul comunei.

Astept raspuns.

Alte discuții în legătură

Albinele in sat EmiliaMarina EmiliaMarina Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Credeti ca este normal ca vecinul sa tina 65 de stupi de albine in sat? Toti vecinii suntem revoltati deoarece albinele ne-au ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am in curtea mea? alanda alanda Locuiesc la curte, in mijlocul unei localitati. Am un copil alergic la intepaturi de insecte. De 10 ani il rog pe vecinul meu care detine un jur de 50 de stupi ... (vezi toată discuția)
Capela mortuara in centrul satului Gabrynny Gabrynny Am aflat de la persoanele care merg la biserică că se va construi o capela mortuara in curtea unei foste grădinițe. Curtea se afla in centrul comunei ... (vezi toată discuția)