buna ziua! am si eu o mare problema ; astazi am primit un sms pe telefon in care ma anunta sa dau telefon la un numar pe care l a scris in mesaj cum ca am avut un imprumut la [editat].mentionez ca eu nu am lucrat niciodata fiind mai mult plecata din tara.ce pot face in acest sens.multumesc anticipat
Nimic. Probabil e o incercare de teapa. Daca vreti, puteti da un sms sa ii anuntati ca au trimis gresit mesajul, dvs nu aveti niciun credit. Cine stie, poate cineva a dat nr dvs cand a luat credit.
am dat telefon si mi a spus ca cineva a dat numarul meu de telefon acum 4 ani cind a facut un imprumut.chiar ma speriasem pentru ca stiam sigur ca eu nu am facut niciodata imprumut.multumesc mult
vreau sa mai intreb in numele unei prietene care a avut un abonament la [] acum 8 ani dar ultima factura nu a platit o iar anul trecut a primit un plic de la o firma de recuperari ,de fapt o instiintare,dupa aceea acum 2 saptamini a lt plic precum ca o executa silit,ea nu stie sigur dar a aflat ca dupa 3 ani datoria se prescrie.
"hartuire sexuala"
student19
Buna ziua! De doua zile sunt intr-o presiune continua datorata unui anumit incident/glume neinspirate.
Dorind sa facem o gluma printr-un sms cu un coleg, i-am ... (vezi toată discuția)