avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am probleme cu un imprumut pe care nu l-am facut
Discuție deschisă în Executare silită

Am probleme cu un imprumut pe care nu l-am facut

buna ziua! am si eu o mare problema ; astazi am primit un sms pe telefon in care ma anunta sa dau telefon la un numar pe care l a scris in mesaj cum ca am avut un imprumut la [editat].mentionez ca eu nu am lucrat niciodata fiind mai mult plecata din tara.ce pot face in acest sens.multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 19 August 2013
ContSters214341, utilizator
da asa este pentru asta este amenintata cu executarea. eu vorbesc cu ea la telefon sa mi spuna pentru ca nu stiu amanunte.ultima factura a fost emisa acum 7 ani
In acest caz, spuneti-i prietenei dvs sa ii trimita sa spele parbrize, la intersectie, ca sa obtina banii aia. De la prietena dvs nu ii pot obtine forat. Dreptul lor la actiune este prescris. Tot ce pot face este sa o hartuiasca telefonic, in incercarea de a o speria si a o face sa le plateasca.
Ultima modificare: Luni, 19 August 2013
ContSters214341, utilizator
va multumesc mult! daca mai am nevoie de ajutor am sa mai apelez la dumneavoastra. va doresc multa sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"hartuire sexuala" student19 student19 Buna ziua! De doua zile sunt intr-o presiune continua datorata unui anumit incident/glume neinspirate. Dorind sa facem o gluma printr-un sms cu un coleg, i-am ... (vezi toată discuția)
Mulțumesc frumos! exista cumva redeschidere sau ceva de genul acesta la prescripție? Roxana 7 Roxana 7 Sau orpire prescripție și reluare datorie? Ieri după-masă am fost sunata din nou de cei de la Credit Express și mi-au ceva de genul asta.Multumesc din ... (vezi toată discuția)
Chiriasii nu au platit facturile iar titularul de contract a decedat cristina sandu cristina sandu Am urmatoarea speta si as avea nevoie de ajutor. Bunica prietenei mele a decedat anul acesta si inca nu a deschis succesiunea. Pana la data decesului batrana ... (vezi toată discuția)