avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare proprietar auto mostenit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare proprietar auto mostenit

Buna ziua,
Am obtinut in urma dezbaterii succesorale dupa sotul meu decedat, un autoturism din 1994. Este imperios necesar schimbarea certificatului de inmatriculare pe numele meu? O problema ar fi ca domiciliul de pe certificatul de inmatriculare nu corespunde cu domiciliul actual al meu.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bea_medro , utilizator 15:27, 21 August 2013
In baza certificatului de mostenitor aveti obligatia sa desfasurati demersuri pentru preschimbarea certificatului de inmatriculare si completarea in cartea de identitate a autovehicului schimbarea proprietarului
Am fost azi la inmatriculari auto Galati si am ramas stupefiata de incompetenta celor de acolo. Masina am obtinut-o prin partaj judiciar, partaj succesoral in instanta, a ramas definitiva si irevocabila dar pe hotarare nu scrie "mostenire", prin urmare cica am obligatia sa platesc taxa de mediu. Specific: masina este din 1995 si am platit si cota parte 5000 Ron pentru ea si arata jalnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la programul de casare a autovehiculelor uzate, s-a ... Rotaru_Anna74 Rotaru_Anna74 Referitor la Programul de casare a autovehiculelor uzate, s-a facut inscrierea de o persoana care are o masina din 1977 si este proprietara ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters68274 ContSters68274 Buna-ziua! Bunicul meu a decedat de curand si printre alte bunuri detinea si o masina .In urma lui a ramas bunica si 3 copii(unul fiind mama mea).As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare auto 1206 1206 Buna ziua, Mie mi-a murit sorul in sept 2011 si voi dezbate taxa de succesiune in aprilie 2012, urmand ca eu sa raman mostenitoare unei masini \" ARO\" din ... (vezi toată discuția)