avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... elena basescu demisioneaza
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

elena basescu demisioneaza

ce parere aveti de recenta demisie a elenei? oare s-o fi luat taticul Basescu de ea? Ce o fi determinat-o sa demisioneze?
iata ce declara elena basescu "Nu vrea să mai fie acuzată de nepotism şi astfel să afeecteze imagininea partidului, dar şi pe cea a tatălui său, care intră în campanie electorală."
Stire preluata de pe www.fanhd.blogspot.com
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 20:38, 4 Aprilie 2009
Mare lucru ca demisioneaza – ramane ceea ce este...
Cred ca e o persoana sensibila – ceea ce ar explica "gafele” prezentate in massmedia. Sensibilii nu au ce cauta in politica...
Nu cred ca d-ra Elena Basescu a demisionat din proprie initiativa.
Sa nu uitam totusi, ca tatal ei este presedintele Romaniei. Cine ar putea crede ca a lasat-o sa faca ceea ce doreste, fara a se consulta cu d-nsul si fara a lua in calcul care este cea mai buna varianta pentru a reusi in cariera pe care si-a ales-o (sau i-a fost aleasa).

Laura Saed
www.psihochange.ro

Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2009
ContSters73571, utilizator
Zestrea Domnitei Ralu.Isi mai aminteste cineva filmul?Domnita voia niste bijuterii de un milion de galbeni si domnul, tatal sau a introdus din nou "fumaritul"pentru a strange banii respectivi.Dar erau alte vremuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Lehamite si riposta ! o discutie ce va fi la moda curand! nucu$ nucu$ [i][b]Aceasta scrisoare circula deja in diaspora.[/b][/i] Dragi romani, de azi refuz sa mai platesc impozite, refuz sa mai am carte de munca in acest stat ... (vezi toată discuția)