avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Noul cod de procedura penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Noul cod de procedura penala

Buna ziua,
Am si eu 2 intrebari de pus la care sper sa primesc raspunsuri avizate:
1. stie cineva cu exactitate cand trebuie inceputa si terminata implementarea noului cod de procedura penala?...eu am gasit niste informatii in care data de 15 iulie 2013 era data ca moment de inceput al implementarii acestui cod..
2. "spalarea de bani" este cuprinsa si ea in noul cod penal?..ca am gasit pareri pro si contra...daca DA care este in noul cod pedeapsa pentru aceasta infractiune.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valentin Geapana , Avocat 16:30, 21 August 2013
,,Spalarea de bani,, nu este prevazuta in Noul Cod penal ci intr-o lege speciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii mai favorabile dangeorgescu2014 dangeorgescu2014 Buna seara, Incerc sa aflu si eu raspuns clar la urmatoarea problema. Am incercat sa caut rezolvare cautand dar nu am gasit. Avem urmatoarele date : - ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriptie si legea spalarii banilor ContSters328245 ContSters328245 Exista orice posibilitate ca termenul de prescriptie al raspunderii penale sa fie prelungit fata de cel prevazut de lege? Ma refer la ORICE fel de exceptii sau ... (vezi toată discuția)
Complice la spalare de bani danad1nu danad1nu Complice la spalare de bani se mai regaseste in Noul Cod Penal? (vezi toată discuția)