avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin - consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin - consecinte

Un prieten de-al meu a furat o bratara in valoare de 25 lei. Nu a fost retinut la iesirea din magazin. Pe camere cu siguranta e surprins. Ce urmari poate avea aceasta fapta? Mentionez ca e la prima abatere de acest gen.
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2013
ana192, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:40, 22 August 2013
Daca agentii de paza nu au sesizat sustragerea bunului,pentru moment opereaza principiul "hotul neprins..."
Doar ca exista si reversul ca "ulciorul nu merge de multe ori la apa"
La cat de speriat e, nu cred ca va fi cazul sa se mai intample a doua oara. I`am tinut deja un discurs de jumatate de ora privind fapta sa. Ma intereseaza sa stiu daca poate fi gasit cu ajutorul camerelor si identificat
ana192 a scris:

Ma intereseaza sa stiu daca poate fi gasit cu ajutorul camerelor si identificat

Este hazardat a emite raspuns concret
Daca mai viziteaza unitatea comerciala respectiva,posibil sa fie identificat

Dar sunt cazuri in care persoanele care comit astfel de infractiuni sa fie identificate cu ajutorul camerelor video din magazine, iar apoi sa fie trase la raspundere pt fapta comisa?
ana192 a scris:

La cat de speriat e, nu cred ca va fi cazul sa se mai intample a doua oara. I`am tinut deja un discurs de jumatate de ora privind fapta sa. Ma intereseaza sa stiu daca poate fi gasit cu ajutorul camerelor si identificat

Trebuia sa ii lipiti si doua palme ca sa tina minte.

Poate fi gasit cu ajutorul camerelor dar nu cred ca se va obosi nimeni sa il caute de aceasta data...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat dar nu m-a prins... monoie monoie am furat din hypermarket un lucru marunt dar nu m-a retinut nimeni la iesire. regret fapta...nu stiu ce m-a apucat. #-o oare ma vor gasi pe video,sau voi ... (vezi toată discuția)
Furt magazin elenafunctionar elenafunctionar In data de 28.11.2013 am cumparat dintr-un magazin o bratara la reducere cu 15.99 ron pentru a o darui cadou. N-am dat importanta si nu m-am uitat ca pe bon ... (vezi toată discuția)
Furt calificat conspireus conspireus buna ziua.ieri am furat o crema de fata in valoare de lei. am luato de pe raft,am rupt eticheta cu codul de bare,am puso in cos,dupa un tim m-am facut ca o ... (vezi toată discuția)