avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedierea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedierea

buna poate cineva sa-mi raspunda si mie am fost concediata am dreptul la un salariu compesator
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2009
cristicristiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristicristiu , utilizator 10:24, 22 Septembrie 2009
Eu v-am scris din lege care sunt prioritatile pe care le are in vedere angajatorul in cazul unei concedieri colective.
Daca angajatorul a fost sau nu corect fata de dvs. nu am de unde sa stiu eu, dvs. stiti mai bine.
Daca va considerati nedreptatita, dupa ce primiti decizia de concediere puteti sa actionati pe angajator in judecata la Tribunalul din judetul unde domiciliati sau aveti resedinta. Fiind litigiu de munca sunteti scutita de taxe.
buna ziua spuneti va rog la cit timp de la terminarea previzului
se acorda lichidarea
La data expirarii preavizului se emite decizia de concediere si se platesc salariatului toate drepturile banesti la zi (in cel ami rau caz, aceste drepturi se achita in ziua de plata pentru toti salariatii).
buna ziua va rog sa ma ajutati fratele meu a avut un accident si este imobilizat la pat ce daune morale sau materiale pot sa cer ce trebuie sa fac sa deschid un proces ajutatima va rog multumesc multwww.avocatnet.ro/images/smil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare la aceeasi societate dupa pensionare hukviorel2005 hukviorel2005 O persoana trecuta de 50 ani, de sex feminin, a fost pensionata pe caz de boala, cu drept de munca de 4 ore. Peste 6 ani a revenit si a fost angajata de catre ... (vezi toată discuția)
Concediere pt motive ce nu tine de persoana salariatului biancad biancad In cazul in care o companie este nevoita sa renunte de exemplu la jumatate din posturile existente in cadrul unui departament datorita scaderii volumului de ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca just_florence08 just_florence08 Buna ziua! As vrea sa aflu care sunt criteriile in cazul desfacerii contractului de munca. Concret, am hepatita C, urmez un tratament si sunt in concediu ... (vezi toată discuția)