avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin de identitate - domiciliul cetateanului ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin de identitate - domiciliul cetateanului moldovean

am redobandit cetatenia romana anul acesta,,,sunt din rep.Moldova si am domiciliul acolo,,am venit la Bucuresti sami fac Buletin de identitate,,si ca sal pot face a fost nevoe sa am domiciliul la un apartament din buk,,ce se intampla in acest caz cu domiciliul din Rep. Moldova? pot avea 2 domicilii una in bucuresti ca cetatean roman,,si unul in republika moldova ca cet. al Rep. Moldova??
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:39, 21 Martie 2014
Legal, nu puteti avea 2 domicilii, doar un domiciliu si mai multe resedinte.

In practica, nimeni nu vă întreaba de nimic.
ai dubla cetatenie....ca cetatean moldovean in buletin (moldovenesc) tii trecuta domiciliu din moldova....ca cetatean roman in buletin (romanesc) tii trecut domiciliu din bucuresti.
cand voi pleca la Rep. Moldova sami sckimb buletinul de acolo ei ar putea cumva sa depisteza ca am si domiciliu in Bucuresti? si sami retina buletinul de moldova? sau invers
ai dubla cetatenie prietene....si cei de la buletine din moldova nu au treaba cu domiciliul tau din romania.... si eu sunt din RM si am dubla cetatenie....deci 2 buletine.
gerge merci de informatie.. totusi tu cand tiai facut buletin romanesc tiai facut resedinta in bukuresti sau domiciliu in Buk? si ce e mai bine de facut pentru a face buletin de romania resedinta sau domiciliu in romania??

Alte discuții în legătură

Anularea c.i. Simion95 Simion95 Sunt din Republica Moldova dar locuiesc in Romania. Pentru a depune actele de intrare la o universitate din Romania, am nevoie sa depun dosaru ca cetatean ... (vezi toată discuția)
Pierderea pasaportului romanesc in uk Lichiku Lichiku Buna seara. Mă numesc Negru Valeria si deţin dublă cetăţenie, a Republicii Moldova si cea a României. La data de 09.03.2014 mi-am pierdut paşaportul ... (vezi toată discuția)
Repatrierea unui cetatean roman const_be const_be Un basarabean a depus juramantul de credinta si a obtinut un certificat care-i atesta cetatenia romana, cu mentinerea domiciliului in strainatate( R. Moldova). ... (vezi toată discuția)