avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Politia Locala - abuz
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Politia Locala - abuz

Buna ziua sau buna seara depinde cand cititi mesajul :D.
In data de 2.08.2013 ma aflam intr-un parc la ora 9:35 parcul se inchidea la ora 10:00 un prieten de al meu manca seminte si in acel timp a venit politia locala.Acestia i-au luat datele si un prieten de-al meu s-a dus sa vada ce se intampla , i-au luat si lui datele iar eu cand m-am dus m-a bufnit rasul iar politistul a crezut ca rad de el. A vrut sa-mi ia datele eu am vrut sa plec m-am intors politistul m-a luat de mana m-a dus in cabina. Din cauza fortei am cazut pe o bancuta acesta m-a ridicat de tricou a zis sa nu stau jos. Mi-a zis sa-i dau datele eu am refuzat si mi-a zis ca mergem la sectia de politie l-a luat si pe prietenul meu ca martor. Am ajuns la sectia de politie ne-am asezat jos acesta imi facea procesul verbal in tot aces timp m-a sunat mama , am vorbit cu parintii mei a coborat tata-l meu ca sectia de politie era aproape de noi. Cand a ajuns tatal meu am inceput sa ne certam , a venit avocatul si mama prietenul meu. Politistul a zis ca eu am injurat dar nu am facut asa ceva. Au inceput sa ne filmeze dupa tot acest calvar a venit cu procesul verbal am refuzat sa semnez, dupa 2 saptamani au venit 2 politisti au intrat in curte au vorbit cu bunica mea. Buna le-a pus ca eu si cu tata nu suntem acasa acestia au plecat si au lipit cu scotch pe poarta ambele procese verbale.
Ce pot face sa contest procesele verbale si consider ca acesta ar fi un abuz.Daca pot sa fac plangere penala cum as putea?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:45, 23 August 2013
In termen de 15 zile de la comunicarea PV formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constata si consemnata contraventia
Pentru a va sustine si proba punctul de vedere,se impune sa solicitati proba cu martori ,pe care urmeaza sa ii nominalizati,pentru a fi audiati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier pe domeniul public .bună ziua, vin și eu cu următoarea problemă. sunt livrat ... Vasile979 Vasile979 Bună ziua, Vin și eu cu următoarea problemă. Sunt livrat or de marfă iar în urmă cu ceva timp în parcarea din fața unui magazin la care livrez ... (vezi toată discuția)
Mi sa retinut permisul de conducere in vederea suspendarii desi stationam tafalanvaleriu tafalanvaleriu duminica 23 noiembrie pe la ora 00 aveam masina in fata unui bar din care am iesit m-am urcat in masina,am pornito am intorso dupa care am oprit motorul.la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu un caz va rog frumos sa îmi răspundeți. ... BOGDAN19923 BOGDAN19923 Bună ziua, am și eu un caz va rog frumos sa îmi răspundeți. Am fost plecat în cursa în Ungaria cu colegul meu de cabina și cu un alt coleg de la firma ... (vezi toată discuția)