avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebari fara raspuns
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebari fara raspuns


.Salutare. Am o foarte mare nelamurire,pe data de 20.08.2013 am picat traseul. Mentionez ca am facut scoala cu un instructor de care nu am fost multumit,pe un Chevrolet Spark. Intrebarea este urmatoarea: "Mai pot lua cateva sedinte cu un alt instructor de la o alta scoala,sau un instructor independent,si sa dau examenul a doua oara cu masina lui?" Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa schimb doar instructorul auto? anonim456 anonim456 Dacă am promovat examenul teoretic la drpciv cu o anumită scoală de șoferi, pot da examenul practic cu o altă școală în condițiile în care am picat ... (vezi toată discuția)
Obligatii instructor auto cata-anca cata-anca Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am facut scoala de soferi in august-septembrie 2014. Orele de conducere le-am facut pe o corsa. Am dat o data traseul si am ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi ContSters327623 ContSters327623 Buna ziua! Am inceput o scoala de soferi si nu stiu daca o voi mai termina fara sa nu fiu furata la greu si umilita groaznic. Am luat PROBA TEORETICA DIN ... (vezi toată discuția)