avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Curentul electric pe o strada noua
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Curentul electric pe o strada noua

buna ziua,eu locuiesc intrun sat numit halmeu din judetul satu mare,primaria din halmeu a deschis o strada noua,unde am inceput sa imi canstruiesc o casa,am mers la primar si iam zis ca curentul electric nu vor sa o traga pe strada respectiva pe care am construit si eu casa?El mi a raspuns ca NU ESTE TREABA LOR SA ASIGURE CURENTUL DACA DESCHID STRADA NOUA,cea ce mie mi se pare in total in neregula,nu mi se pare normal treaba asta,pentruca eu nu miam construit casa pe varful dealului unde ar fi obligatia mea sa trag curentul pt ca io acolo vreau sa am casa,caci miam costruit casa pe o strada noua absolut legal. Am mers la Electrica S.A. sa vad cat mar costa curentul?acolo miau spus niste sume este vorba de sute de milione de lei vechi,am ramas sochat....Va rog sa imi dati un sfat,o mana de ajutor,sa stiu datoria cui este sa asigure curentul electric pe o strada proaspata deschisa,pentru ca dupa parerea mea logic si normal ar fi al Primariei.Va multumesc,sanatate.

Alte discuții în legătură

Cine plateste stalpii de curent ? Diegutza Diegutza Buna seara,doresc sa va consult in urmatoarea problema: -am construit o casa de locuit in intravilanul unui sat din Transilvania. Desi ulita pe care am ... (vezi toată discuția)
Buna siara is un baiat de langa satu mare ciuperceni am casa ... Michele drozd Michele drozd Buna siara is un baiat de langa satu mare ciuperceni Am casa terminata Si de ani de zile nu reusesc Sami trag curent Este strada putu e deschis Della ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan carmen_cta carmen_cta buna ziua, in vara lui 2007, in urma unei licitatii publice am achizitionat un lot de teren intravilan. Licitatia a fost organizata de primaria unei comune ... (vezi toată discuția)