avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... proces verbal de receptie produse
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

proces verbal de receptie produse

Vreau sa va cer parerea referitor la un model de proces verbal "compus" de mine deoarece Ordinul 3412/2008 contine doar modele ref la investitii nu si in cazul in care e vorba de executat lucrari minore . In cazul de fata m am gandit sa se intocmeasca doar cand apar probleme de calitate,eu fiind beneficiarul de multe ori mi s a intamplat ca prestatorul sa nu mai recunoasca ulterior predarii produselor ca ele au avut defecte. Are cineva alte idei? In cazul meu eu sunt beneficiarul

Nr___data_____
Proces verbal de receptie calitativa
Date generale: La receptia calitativa a lucrarilor:___________________________________executate de catre prestatorul______________________________ sub comanda nr.____________,au participat din partea beneficiarului dl._______________________________________avand functia de _______________ si din partea prestatorului dl_______________________________________________avand functia de_____________.
Documente insotitoare ale bunurilor receptionate: Factura/Aviz nr.____________din data de :_______

Constatari: Reprezentantul beneficiarului constata prezenta urmatoarelor deficiente calitative:
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Reprezentantul prestatorului ia la cunostinta observatiile beneficiarului privind deficientele calitative :
_____________________________________________________________________________________________

Pe baza constatărilor consemnate mai sus, reprezentantii partilor au convenit:
1.returnarea din totalul comenzii de _______ bucati _____ a unui numar de _____ bucati produse cu defecte catre prestator, in vederea repararii lor.
Beneficiarul va pune la dispozitia prestatorului pe cheltuiala acestuia, cantitatea de materiale necesare pentru efectuarea reparatiilor la numarul de produse susmentionat.
Suportarea costului total al reparatiilor cade in sarcina prestatorului ,conform contractului intervenit intre parti.
2. returnarea din din totalul comenzii de _______ bucati a unui numar de _____ bucati produse cu defecte iremediabile ,catre prestator, in vederea inlocuirii totale a acestora.
Beneficiarul va pune la dispozitia prestatorului pe cheltuiala acestuia, cantitatea de materiale necesare pentru confectionarea inlocuirea numarului de produse executate necorespunzator .
Suportarea costului de inlocuire a numarului de produse executate necorespunzator si care nu mai pot fi remediate cade in sarcina prestatorului ,conform contractului intervenit intre parti.

Prezentul proces verbal nu exclude angajarea raspunderii prestatorului in cazul refuzului clientilor beneficiarului datorat deficientelor de calitate a produselor, refuzul acestora fiind opozabil prestatorului, care va suporta costurile legate de remedierea deficientelor.


BENFICIAR PRESTATOR

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii ContSters56278 ContSters56278 cum pot proceda un cazul in care in baza unui contract de prestari servicii , prestatorul a executat cu defecte lucrarile prevazute in contract( care specifica ... (vezi toată discuția)
Răspunderea pentru viciile ascunse trailer1234 trailer1234 Buna ziua! Postez o speta despre viciile ascunse pentru cine doreste/este interesat sa discute pe marginea ei. SPEŢĂ Instanţa de fond (sesizată la data ... (vezi toată discuția)
Constructii/garantii rebell_rose rebell_rose Buna dimineata! Unui bloc construit in anul 2008 si dat in folosinta in 2009, a inceput sa-i cada fatada. In apartamente locatarii au mucegai ( an de an au ... (vezi toată discuția)