Am un fiu ce locuieste in apartamentul pentru care am act de proprietate impreuna cu sotia decedata.Nu am facut succesiunea din lipsa de fonduri.Pentru ca in repetate randuri fiul meu nu am platit intretinerea(eu nelocuind in apartament), ajungand chiar aproape de evacuare,am hotarat sa schimb yala de la intrare.El a spart usa si a inlocuit broasca,fapt pentru care nu mai pot intra in casa.A sesizat sectia de politie care si-a declinat competenta si m-a indrumat spre tribunal pentru un proces de evacuare.Va rog a-mi indica pasii necesari rezolvarii acestei situatii.Multumesc
Cred ca nu m-am facut bine inteles.Nu doresc reintergrarea mea in apartament,doresc sa-l evacuez pe fiul meu de acolo.Eu locuiesc de 21 de ani in alta parte.
pai, daca nu locuiti acolo, pana nu obtineti partajarea imobilului, nu prea aveti sanse de a obtine evacuarea...trebuie sa justificati un interes direct :)
Ieșirea din indiviziune este singura dvs opțiune. Având în vedere că apartamentul este și proprietatea lui - moșteniți împreună cota soției decedate, bănuiesc - nu aveți posibilitatea câștigării acțiunii în evacuare, în acest moment.
Atribuirea imobilului dvs, la care ați avea șanse - dvs aveți atât partea proprie, de bun comun cât și cota moștenită este singura care vă va da dreptul legal al evacuării.
Puteți avea și un drept de creanță distinct, dacă dvs ați achitat întreținerea în locul său.
Evacuare fortata
In cazul in care eu am viza flotant in apartamentul in care locuiesc..si nu doresc eliberarea lui decat in momentul expirarii vizei, sub ce forma se poate ... (vezi toată discuția)