avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa prima inmatriculare la autoturism in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa prima inmatriculare la autoturism in leasing

Buna ziua
in oct 2012 am achizitionat pe firma un autoturism de la Bcr Leasing pentru care am platit taxa de prima inmatriculare apox. 2000 euro. Dupa ce a aparut legea in 2013, taxa este de numai 300 euro. Am trimis solicitare la Bcr Leasing pentru recuperarea taxei si de atunci la doua saptamani discut cu diverse persoane din cadrul companiei si nu reusesc sa recuperez banii dati in plus. Intrebarea mea este cum as putea sa ma ocup personal de acest lucru, fara sa mai apelez la dansii. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 12:14, 18 Septembrie 2013
dvs. ati incercat sa depuneti cererea de restituire la finante si nu s-a putut depune fara imputernicire de la firma de leasing?
Nu reusesc recuperarea diferentei de taxa. Bcr Leasing sustine ca a depus cererea de restituire in martie 2013 la Directia Marilor Contribuabili Bucuresti si inca nu au raspuns. Este posibila o intarziere de 6 luni din partea statului?
Pai stati putin sa intelegem: prima data ati spus ca Unicredit va cere 80 de euro pentru a va elibera adeverinta. Acum spuneti ca Bcr leasing a depus cererea. Sincer eu una nu mai inteleg despre ce vorbiti sau la ce firma aveti/ati avut leasing.
Din ce stiu eu, firma de leasing nu depune nicio cerere de recuperare in numele dvs., ci dvs. trebuie sa va descurcati.
Va rog sa ne detaliati situatia clar si pe larg, ca sa va putem da un raspuns in cunostinta de cauza. Din ce ati spus dvs. eu una nu inteleg nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de leasing refuza eliberarea imputernicirii necesara recuperarii taxei de poluare, mai mult, la facturarea taxei aplica tva emesekarda emesekarda In anul 2011, luna mai , am achizitionat in leasing, un autoturism marca Renault Megane. In contractul de leasing au fost incluse prevederi referitoare la ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa inmatriculare adryan20112 adryan20112 Buna ziua. Va rog daca cineva poate sa ma ajute cu o informatie.Am luat o masina noua in leasing pe societate am platit taxa de inmatriculare in 2008 ... (vezi toată discuția)
Adeverinta anaf/contract leasing cristiana_h cristiana_h Buna ziua, Am o nelamurire si doresc sa stiu punctual, cu articole de lege cum pot rezolva o situatie. Am incheiat la inceput de martie un contract de ... (vezi toată discuția)