avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie proprietati

Buna ziua

Nu sunt licentiat in domeniu dar imi permit totusi o intrebare

Actuala propunere de declarare a anumitor propietati nu constituie un act inutil atata timp cat acestea sunt deja inregistrate pentru plata impozitelor ?

Iar daca asta va duce la anumite verivicari acestea nu ar contrazice articolul din constitutie care prevede prezumarea caracterului licit al propietatii ?

Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ContSters297103 , utilizator 21:57, 27 August 2013
sunt formulare/declaratii diferite ...si impozite diferite si in crestere pt a 2-a a 3-a ..a 9-a proprietate

nu are nicio legatura cu caracterul licit ori ba al dobandirii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Justificare avere a unei persoane obisnuite eu1001 eu1001 buna ziua, nu stiu daca am nimerit forumul, dar am si eu urmatoarea intrebare: exista un fel de D.N.A. si pentru persoanele fizice obisnuite, platitoare de ... (vezi toată discuția)
Delapidare Paul-Cristian Blazi Paul-Cristian Blazi In dictionarul de drept penal al unui site tot de domeniu juridic (euroav...ro) gasesc urmatoarea definite : "Infractiune constand in fapta ... Daca ... (vezi toată discuția)
Buna credinat edencri edencri Buna ziua, Poate stie cineva vreo solutie pozitiva la acest caz. Am achizitionat un auto in 2001 si la vreo 4 luni dupa am aflat ca a fost furat si eu am ... (vezi toată discuția)